петак, 11. август 2017.

Одржана тематска трибина “Превенција насилничког понашања”

У организацији Фудбалског савеза Војводине у уторак 08. августа 2017. године у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови одржана је тематска трибина „Превенција насилничког понашања на спортским приредбама, фудбалским утакмицама, школама и примена Закона о приватном обезбеђењу“ којој су присуствовали Комесари за безбедност, Заменици комесара за безбедност, Комесари за такмичење и Заменици комесара за такмичење клубова Српске лиге ВОЈВОДИНА и клубова све три групе Војвођанских фудбалских лига.

Трибину је отворио Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ, који је изразио задовољство бројем присутних и тиме што је препознат значај организовања оваквих тематских трибина.

Присутне је поздравио и Драган Симовић, председник ФСВ, који је истакао да ће Фудбалски савез Војводине и даље бити иницијатор и организатор оваквих и сличних догађаја који ће сигурно утицати на свеопшту позитивну фудбалску атмосферу и у Војводини и у Србији.

Руководилац трибине и један од предавача је био Владо Глођовић, комесар за безбедност ФСВ и један од 15 УЕФА официра за безбедност.

Предавачи на трибини су, такође, били и Веселин Миличковић, члан комисије за безбедност и стадионе ФСС, Драган Новаковић, председник комисије за безбедност и стадионе ФСВ и Лекић Драган, представник приватног сектора обезбеђења.

Нема коментара:

Постави коментар