петак, 11. август 2017.

Одржана тематска трибина “Превенција спортских повреда”

У организацији Фудбалског савеза Војводине а у сарадњи са Покрајинским заводом за спорт и медицину спорта у Новом Саду, у среду 09. августа 2017. године у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови одржана је тематска трибина „Превенција спортских повреда млађих узрасних категорија и правилан и усмерен рад са децом школског узраста“ којој су присуствовали лекари и физиотерапеути клубова Српске лиге ВОЈВОДИНА и клубова све три групе Војвођанских фудбалских лига и тренери, лекари и физиотерапеути клубова Омладинске, Кадетске и Пионирске лиге Војводине.

Трибину је отворио Миодраг Цвијић, генерални секретар ФСВ, који је изразио задовољство бројем присутних и на данашњој тематској трибини и истакао да је замајац који покреће рад Фудбалског савеза Војводине незаустављиво покренут и да ће оваквих и сличних тематских трибина бити и у будућим временима.

Доктор Даније Жупић, директор Покрајинског завода за спорт и медицину спорта у Новом Саду, поздравио је присутне и одржао изузетно занимљиво предавање.

Предавачи су, такође, били и доктори и сарадници Покрајинског завода за спорт и медицину спорта Снежана Вујановић, Данијела, Шпирић, Бранко Ђукић и Михаило Милетић.

Нема коментара:

Постави коментар