недеља, 25. фебруар 2018.

Vesti iz OFK VRŠAC

Prvi poraz igrača OFK Vršca u pripremnom periodu. 
Na Carevoj ćupriji u Beogradu domaćo BASK savladao je našu ekipu 2:0. Iako nekompletni naši igrači su pružili dosta dobru partiju. Domaći igrači su postigli golove u 3. i 47.min. Najbolje prilike za OFK Vršac imali su Sava Balan i Stefan Tošić koji su uzdrmali stativu BASK-ovog gola. 

Bila je ovo poslednja pripremna utakmica. Naredne subote u Alibunaru igra se prva takmičarska utakmica.

 U finalu kupa Južnog Banata protivnik je Železničar iz Pančeva. Utakmica počinje u 14 časova.

Posle dobrih igara i rezultata u pet do sada odigranih pripremnih utakmica, stiče se utisak da su se novajlije sjajno uklopile sa starosedeocima i da se kockice dosta brzo sklapaju u šampionski mozaik. Uvek odmeren i realan u svakoj priči Perica Rankov spušta loptu na zemlju i kako on kaže pravi ispiti za ovaj tim tek predstoje.

- Radimo veoma naporno i kvalitetno, selekcija je dobro napravljena i to raduje. Najveći problem u predhodne četiri nedelje rada su sitne povrede prouzrokovane stalnom promenom podloge i virusa koji vlada. Zbog toga smo neke igrače opteretili sa više minuta na terenu nego što smo planirali. 


BASK je bila poslednja provera pred finale kupa?
- Ne smemo da se zanosimo rezultatima u pripremnom periodu to nekada ume da zavara, raduje igra ali prostora za napredak ima na pretek, moramo biti još bolji u borbi za bodove. Verujem u momke, opuštanja neće biti. - kategoričan je naš Pera.

Нема коментара:

Постави коментар