среда, 28. фебруар 2018.

Одржане Конференције клубова Друге лиге за жене и Развојне лиге за жене

У просторијама Фудбалског савеза Војводине, у понедељак 26. фебруара 2018. године, одржане су Конференције клубова Друге фудбалске лиге Србије за жене – група “Север” и Развојне лиге млађих категорија Србије за жене – група “Север”.

Конференцији клубова Друге фудбалске лиге Србије за жене – група “Север” присуствовало је четири клуба од укупно пет колико се такмичи у овој такмичарској сезони. Седници су присуствовали представници екипа ЖФК “Стајићево 2017” (Стајићево), ЖФК “Железничар” (Панчево), ЖФК “Москва” (Нови Сад) и ЖФК “Земун”. Седници нису присуствовали представници екипе ЖФК “Јединство” (Дубовац).
У одсуству председника Конференције клубова Данијеле Стојиљковић – Савић седницом је руководио њен заменик Драган Рађен из ЖФК “Москва” (Нови Сад).

Конференцији клубова Развојне лиге млађих категорија Србије за жене – група “Север” присуствовало је девет клубова од укупно једанаест колико се такмичи у овој такмичарској сезони. Седници су присуствовали представници екипа ЖФК “Војводина” (Нови Сад), ЖФК “Спартак” (Суботица), ЖФК “Железничар” (Панчево), ЖФК “Раднички 1919” (Зрењанин), ЖФК “Кањижа”, ЖФК “Стајићево 2017” (Стајићево), ЖФК “Полет” (Сивац), ЖФК “Инђија”  и ЖФК “Бачка” (Бачка Паланка). Седници нису присуствовали представници екипе ЖФК “Јединство” (Дубовац) и ЖФК “Будућност” (Банатски Брестовац).

Седницом је руководио Миливој Попов из ЖФК “Стајићево 2017” (Стајићево).
На обе конференције су усвојени извештаји Комесара за такмичење и Комесара за суђење за јесењи део сезоне. Такође, усвојен је и календар такмичења за пролећни део сезоне.
Председник Комисије за женски фудбал ФСВ Јован Вукчевић присутне на обе конференције је детаљно информисао о раду Комисије и припремама за пролећни део сезоне, нагласивши да женски фудбал у Војводини доживљава изузетно лепе тренутке јер женски клубови из Војводине доминирају у такмичењима у организацији Фудбалског савеза Србије, а играчице из наших клубова представљају ослонац репрезентативних селекција ФСС.

Нема коментара:

Постави коментар