понедељак, 27. фебруар 2017.

Ofk Vršac United

25.02.2017.
PRIJATELJSKA UTAKMICA


PANČEVO, VEŠTAČKA TRAVA 


OFK VRŠAC UNITED - FK BAK     1 - 0

Pogodak za United postigao je Birdjan.

U Pančevu u sportsko rekreativnom centru Mladost, na terenu sa veštačkom podlogom, danas je odigrana prijateljska utakmica između vršačkog i belocrkvanskog tima.
Nakon početnog odmeravanja snaga tim iz Vršca nakon prve prave akcije postiže gol. Strelac je bio iskusni Birđan. Do kraja poluvremena viđena je ravnopravna igra. Obe ekipe imale su po jedan zicer, koji su golmani Donović i Irović ,,skinuli''.
U drugom poluvremenu viđeno je znatno više prilika za postizanje gola. Tim iz Bele Crkve stvara nekoliko izglednih prilika, ali je mreža OFK Uniteda mirovala. Sa druge strane, vrščani takođe prete, uglavnom iz kontre. Na kraju, u jednoj uzbudljivoj i veoma interesantnoj utakmici, pobedu odnose vrščani.
Vršac United: Donović, Rankov, Jovanović M., Motorov, Beljin, Bobić, Tejin, Vučković, Jovanović I., Birđan i Ćulibrk. Igrali su još Tošić, Pantović, Marković, Vlahović i Janković.
BAK : Irović, Juga, Timotijević, Vitomirov, Radulov, Anđelić, Đurkin, Paunović, Ranimirov, Georgijevski i Andrejić. Igrali su još: Ilić, Simić, Jović, Živković i Jarkovački.


Нема коментара:

Постави коментар