понедељак, 27. фебруар 2017.

FK PARTIZAN ULJMA

PETAK, 24.02.2017.PRIJATELJSKA UTAKMICA



Banatska Palanka




FK PARTIZAN (Uljma) - 2

FK DUNAV (Banatska Palanka) - 2




Golove za uljmane postigli Jovanović Strahinja i Banu Bogica.


Nakon pobede od 1:0 u Uljmi, fudbaleri OFK Dunava dočekali su tim Partizana na svom terenu.
Od samog početka domaća ekipa imala je dominaciju. Gol golmana uljmana bio je pred stalnom opsadom. Izuzetni golman gostiju je do 34. minuta uspeo da spreči sve nalete palančana. A onda je viđen i jedini pogodak u prvom delu, kada je odlično reagovao Veljković, poznatiji i kao Alen Tores, koji dovodi OFK Dunav u vođstvo. Nakon postignutog pogotka nastavlja se bolja igra domaćina, dok je gost svoju šansu za gol uglavnom tražio preko kontranapada.
Početkom drugog poluvremena viđena je ravnopravna igra dva tima, sve do izjednačujućeg gola Jovanovića. Od tog trenutka, vidno fizički spremniji igrači FK Partizana preuzimaju inicijativu i ubrzo preokreću rezultat. Strelac je ponovo bio mladi Mune. Borbeni igrači tima kraj reke Dunav, nisu gubili nadu nakon preokreta i sasvim zasluženo u 80. minutu stižu do izjednačenja. Milenković je bio najbliži lopti kada je gostujući štoper pogodio sopstvenu mrežu.
Do kraja utakmice rezultat je ostao nepromenjen. Epitet igrača utakmice svakako ide golmanu FK Partizana, koji je pravio čuda na golu i jedan je od najzaslužnijih za ,,podelu bodova''.

Нема коментара:

Постави коментар