недеља, 1. април 2018.

FK POTPORANJ : FK POLET Izbište 1 - 1 (0 – 0)

 
 

08.10.2017.

14.kolo
DRUGA Južnobanatska liga ISTOK
Stadion :
FK POTPORANJ  u Potpornju
Igrač utakmice :
Ilić Ljubiša
Gledalaca :
200


FK POTPORANJ
: FK POLET Izbište
1 - 1 (0 – 0)





Sudija utakmice :
Janjuš Predrag (Pančevo)


    1.  Pomoćnik :
Milanović Petar (Pančevo)


    2.  Pomoćnik
Tomović Bojan (Pančevo)






FK POTPORANJ



Bogoš, Mundžić, Sekulić (Jovanov 76), Olujić, Joksimović, Popov Vrenčev 89), Jovanović, Lazin, Ćulibrk, Bihler (Proševski 83), Bulaja (Janković 62)


FK POLET

Ilić Lj., Dubičanin, Savić , Ilić S., Petrović S. (Brankov M.), Ranimirov (Milunov), Dimitrijević, Jovanović,  Brankov S., Omorac, Bežanović. (Stojanov 60)



Golovi :
POTPORANJ
Ćulibrk 56.min

POLET
Brankov S. 70.min




Žuti kartoni:
POTPORANJ

Jovanov (nesportsko ponašanje 90.min)


POLET

Stojanov (nedozvoljen start 62.min) i Milunov (nesportsko ponašanje 90.min)


Derbi kola je opravdao očekivanja. Obe ekipe su imale svoje šanse i mogle su da reše utakmicu u svoju korist. Domaći su imali blagu inicijativu u toku celog toka utakmice i imali su i zrelije šanse za pogotke.
U prvom poluvremenu je dosudjen penal protiv izbištanaca zbog igranja rukom jednog od igraća Poleta u svom  kaznenom prostoru. Glavni krivac što Jovanović Miljan nije postigao gol iz penala je Ilić Ljubiša ’’Vrabac’’. Izvanrednom paradom je odbranio svoj gol. 
Osim penala, u prvom poluvremenu je odbranio i šut sa dvadeset metara koji je uputio Ćulibrk.
I Polet je imao svoje šanse u prvom poluvremenu. Jovanović je šutirao sa desetak metara od gola ali se Bogoš odlično postavio.
Drugo poluvreme je počelo sa nadmoćnošću domaćina. U 56.minuti su se isplatili napadi Potpornja. Posle jednog slobodnjaka, lopta je preletela na drugu stativu i sa pet metara najprisebniji je bio Ćulibrk. Lopta je poslata u bliži ugao.  1 - 0
U 70.minutu Polet izvodi korner. Lopta preleće sve a na drugoj stativi Brankov Sladjan neometan smešta loptu u mrežu. 1 – 1
Posle izjednačenja, Potporanj pokušava da opet dodje do vodjstva ali je Ilić bio na visini zadatka. U par ozbiljnih pokušaja domaćih uspeo je da odbrani svoj gol.
Nerešen rezultat realan. Ovim rezultatom najviše je profitirala Budućnost iz Alibunara. Ona je stigla po broju bodova Polet, ali ga je i prestigla na tabeli, te je sada Budućnost lider.
U sledećem kolu još jedan derbi gornjeg dela tabele. Potporanj putuje u Alibunar.
Polet dočekuje Borac iz Vračev Gaja.
  

Нема коментара:

Постави коментар